Sunday, August 23, 2009

KUALA LUMPUR - ESOK KAMI DATANG!

Esok, temu janji kami dengan pakar psikiatrik kanak-kanak pada jam 10.00 pagi.

Adik saya, tolong hantar kami ke sana. Dia tolong hantar sebab kami tak tau jalan. Ingat nak naik teksi je tapi dia kata nak hantar. Ok juga. Dia dah lama duduk KL; expert memandu di bandaraya metropolitan itu. Semoga Allah murahkan rezeki dia. Mudah juga urusan kami atas pertolongan dia tu.

ARIFF,
MAK HARAP DOKTOR DAPAT TOLONG ARIFF. MAK DAN AYAH CUBA SEDAYA UPAYA KAMI BAWA ARIFF JUMPA DIA. DIA ADA ILMU DAN KEPAKARAN. MAK TAK ADA ITU SEMUA. MAK CUMA ADA KASIH SAYANG ABADI UNTUK ANAK-ANAK MAK.

Segala susah payah kita ini, mak redha. Semoga Allah permudahkan segala urusan kita. semoga Allah murahkan rezeki mak dan ayah. Kita kena ada duit untuk uruskan ini semua. Duit minyak. Duit TOL. Macam-macam lagi. Susah senang Ariff - mak, ayah dan Nilam akan terus bersama. Kita bersatu hati sebagai satu keluarga.

MEREKA ANIAYA ARIFF TAPI KAMI ADA DI SISI ARIFF. WE LOVE U SO MUCH.

KUALA LUMPUR! ESOK KAMI DATANG
MEMBAWA HARAPAN DEMI ANAK TERSAYANG
P/S : CIKGU DAN PPM, TENANG-TENANGLAH BUAT PERSIAPAN HARI RAYA. KAMI MUNGKIN TAK SIAP APA-APA UNTUK RAYA. SIBUK KE SANA KE SINI MENGURUSKAN HAL ANAK YANG TERANIAYA DI TANGAN KALIAN. LAST MINUTE NANTI, ADA REZEKI, KAMI BELI JE DI PACIFIK SEREMBAN. SEMOGA BERBAHAGIA!

No comments:

Post a Comment